Experți în băuturi spirtoase din întreaga lume, care au făcut parte din juriu, au decis că cea mai bună vodkă românească în 2023* este Kreskova Vodka.
Cu două premii importante obţinute la una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de băuturi alcoolice, World Vodka Awards 2023, Kreskova Vodka a confirmat, încă o dată că, măiestria în execuţie şi calitatea excepțională sunt esenţiale pentru a dobândi recunoaștere la nivel mondial.
Kreskova Vodka, din portofoliul Alexandrion Group, a fost premiată cu Medalia de Aur pentru gust, şi a primit, de asemenea, distincţia, Country Winner pentru România, în categoria Pure Neutral Vodka.
“Un miros lejer cu note de iaurt cu lămâie și iarbă; o senzație gustativă onctuoasă, încântătoare, un gust dulce și vâscos cu arome de lămâie, iarbă și o profunzime amăruie, alături de un echilibru minunat, creat de textura caldă și uleioasă”, așa a fost descrisă Kreskova Vodka de experții care au gustat-o şi evaluat-o în cadrul competiţiei.
Rob Curteis, Global Chief Marketing Officer în cadrul Alexandrion Group a comentat: “Noi am crezut întotdeauna în calitatea excepţională pe care o are Kreskova Vodka.
Această recunoaştere binemeritată, va solidifica poziţia Kreskova în categoria din care face parte, fiind unul dintre măricile preferate din România în această categorie, iar, în acelaşi timp, va contribui la dezvoltarea reputaţiei internaţionale a României ca producător de băuturi spirtoase şi vinuri excepţionale.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *